eShop Rexroth pt. Hidraulică, Tehnică de Montaj, Acționări Electrice și Mișcări Liniare

eShop-ul Rexroth oferă produse și soluții pentru Hidraulică și Tehnică de Asamblare. Mai mult, veți găsi produse pentru Acționări Electrice, Mișcări Liniare și Echipamente de Învățare.

Produse Hidraulice în eShop-ul Rexroth

eShop-ul nostru Hidraulic conține produse ce acoperă întreaga gamă de aplicații hidraulice. În afară de întreaga gamă de pompe, acționări și cilindrii, eShop-ul Hidraulic oferă și accesorii precum valve on/off, valve proporționale și servovalve, acumulatori, filtre, baterii de valve și plăci de montaj. În plus, găsiți accesorii pentru întreținerea și măsurarea uleiului. Accesoriile electrice pentru sistemele hidraulice sunt de asemenea disponibile în eShop-ul Hidraulic.

Tehnica de Montaj în eShop-ul Rexroth

În eShop-ul Rexroth găsiți o gamă completă de produse pentru Tehnica de Montaj. Noi oferim o mulțime de elemente de montaj, inclusiv profile de aluminiu. Puteți găsi de asemenea posturi de lucru manual precum și linii de transfer, conveyoare și sisteme de identificare..

Mișcările Liniare, Acționările Electrice și Echipamentele de Învățare în eShop-ul Rexroth

Pe lângă Tehnică de Montaj și Hidraulică, eShop-ul Rexroth oferă și produse pentru Mișcări Liniare: ghidaje liniare profilate, bare și bucșe cu bile, ansambluri cu șurub și sisteme liniare/EasyHandling. Pentru Acționări Electrice, găsiți diverse motoare precum servomotoare, motoare liniare și reductoare. Convertizoarele de frecvență și CNC-urile sunt de asemenea disponibile. Echipamentele de Învățare de la Drive & Control Academy completează oferta eShop-ului Rexroth..