Greece Greek

Επιλέξτε τη τοποθεσία σας

Greece

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Bosch Rexroth SA. εκφράζει την ικανοποίησή της που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας .

Γενικές Πληροφορίες σχετικά με τη Διαδικτυακή μας Προσφορά

Η Bosch Rexroth S.A. (εφεξής «Bosch Rexroth ΑΕ» ή «Εμείς» ή «Εμάς») σας καλωσορίζει στις ιστοσελίδες και τις κινητές εφαρμογές μας (καλούμενες από κοινού ως «Διαδικτυακές Προσφορές»). Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας προς την εταιρία μας και τα προϊόντα μας.


1. Η Bosch Rexroth SA σέβεται την ιδιωτικότητά σας

Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και η ασφάλεια του συνόλου των επιχειρησιακών δεδομένων συνιστούν σημαντική υπόθεση για εμάς. Επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στις Διαδικτυακές Υπηρεσίες μας, εμπιστευτικά και μόνο σύμφωνα με το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο.

Η προστασία δεδομένων και η ασφάλεια των πληροφοριών περιλαμβάνονται στην εταιρική μας πολιτική.


2. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η Bosch Rexroth A.E. αποτελεί τον υπεύθυνο επεξεργασίας των δεδομένων σας· τυχόν εξαιρέσεις περιγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση προστασίας δεδομένων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ακόλουθα:
Bosch Rexroth A.E.
Ερχείας 37
19400 Κορωπί
Η επικοινωνία σας με τη Bosch Rexroth A.E.
info@boschrexroth.gr
Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας
+30 210 5701400


3. Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

3.1 Κατηγορίες δεδομένων που επεξεργάζονται

Τουλάχιστον οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων υποβάλλονται σε επεξεργασία:

  • Στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση, διεύθυνση IP)

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις αντίστοιχες προσφορές που αναφέρονται παρακάτω.

3.2 Αρχές

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα αποτελούν το σύνολο των πληροφοριών που σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο· συμπεριλαμβάνονται, π.χ. ονόματα, διευθύνσεις, αριθμοί κινητού τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βασικά δεδομένα σύμβασης, τα οποία αποτελούν έκφραση της ταυτότητας του προσώπου.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP) μόνο όταν υπάρχει νομική βάση προς τούτο ή εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ή χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, π.χ. μέσω εγγραφής.

3.3 Σκοποί επεξεργασία και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

3.3.1 Παροχή της παρούσας Διαδικτυακής Προσφοράς (για περιεχόμενο που απαιτεί εγγραφή)

(νομική βάση: η εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)

3.3.2 Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας

(νομική βάση: η εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων στον τομέα της ασφάλειας των δεδομένων και το δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)

3.3.3 Λειτουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας για εγγεγραμμένα μέλη με σκοπό την μεταξύ τους επικοινωνία και την εμπορική προώθηση

(νομική βάση: η εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)

3.3.4 Διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας

(νομική βάση: το δικαιολογημένο συμφέρον μας για τη διαφύλαξη και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις αντίστοιχες προσφορές που αναφέρονται παρακάτω.

3.4 Εγγραφή

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε παροχές που απαιτούν την εκτέλεση μιας σύμβασης, ζητάμε την εγγραφή σας.

Με την εγγραφή σας συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση της σύμβασης (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) καθώς και άλλα δεδομένα προαιρετικά, κατά περίπτωση. Οι υποχρεωτικές πληροφορίες σημειώνονται με *.

Τα παρεχόμενα από εσάς δεδομένα αποθηκεύονται μόνο για την αντίστοιχη διαδικασία εγγραφής και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην αντίστοιχη προσφορά που αναφέρεται στις παρακάτω σχετικές πληροφορίες προστασίας δεδομένων.

Σας συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς πρόσβασης για τη σύνδεσή σας και να τους κρατάτε εμπιστευτικούς. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε εύκολους κωδικούς πρόσβασης.

3.5 Αρχεία καταγραφής

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, το πρόγραμμα περιήγησής σας μεταδίδει ορισμένες πληροφορίες που αποθηκεύουμε στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής.

Αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής για σύντομο χρόνο αποκλειστικά με σκοπό τον προσδιορισμό διαταραχών και για λόγους ασφάλειας (π.χ. για να αποσαφηνίσουμε προσπάθειες επίθεσης) και στη συνέχεια τα διαγράφουμε. Αρχεία καταγραφής που χρειάζεται να διατηρηθούν για λόγους αποδεικτικής τεκμηρίωσης εξαιρούνται της διαγραφής μέχρι να επιλυθεί εντελώς το σχετικό συμβάν και ενδέχεται, κατά περίπτωση, να μεταβιβαστούν σε ερευνητικές αρχές.

Τα αρχεία καταγραφής χρησιμοποιούνται και για σκοπούς ανάλυσης (χωρίς διεύθυνση IP ή χωρίς ολοκληρωμένη διεύθυνση IP).

Στα αρχεία καταγραφής, αποθηκεύονται συγκεκριμένα οι παρακάτω πληροφορίες:

  • Διεύθυνση IP (διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου) της τερματικής συσκευής που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στις Διαδικτυακές προσφορές
  • Διαδικτυακή διεύθυνση του ιστότοπου από τον οποίο γίνεται πρόσβαση στη Διαδικτυακή προσφορά (η αποκαλούμενη URL προέλευσης ή παραπέμπουσα URL)
  • Όνομα του παρόχου υπηρεσιών που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στις Διαδικτυακές προσφορές
  • Όνομα των αρχείων ή των πληροφοριών στις οποίες πραγματοποιείται πρόσβαση
  • Ημερομηνία και ώρα αλλά και διάρκεια ανάκτησης
  • Ποσότητα μεταφερόμενων δεδομένων
  • Κωδικός κατάστασης http (π.χ. “Request successful” (Επιτυχές αίτημα) ή “File requested not found” (Δεν βρέθηκε το αρχείο που ζητήθηκε).

3.6 Ανήλικοι

Η παρούσα Διαδικτυακή προσφορά δεν προορίζεται για παιδιά μικρότερα των 16 ετών.

3.7 Διαβίβαση δεδομένων σε άλλους υπευθύνους επεξεργασίας

Κατά κύριο λόγο, τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε άλλους υπευθύνους επεξεργασίας μόνο εάν απαιτείται για την εκπλήρωση συμβατικής υποχρέωσης, ή εάν εμείς οι ίδιοι, ή τρίτοι, έχουμε έννομο συμφέρον στη διαβίβαση δεδομένων, ή αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας. Στοιχεία σχετικά με τις νομικές βάσεις υπάρχουν στην Ενότητα - Σκοποί Επεξεργασίας και Νομικές Βάσεις. Τρίτοι μπορεί, επιπλέον, να είναι άλλες εταιρίες του ομίλου Bosch. Το πότε τα δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτους βάσει δικαιολογημένου συμφέροντος, εξηγείται στην παρούσα ανακοίνωση προστασίας δεδομένων.

Επιπλέον, τα δεδομένα μπορεί να διαβιβάζονται σε άλλους υπευθύνους επεξεργασίας όταν είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε, λόγω νομοθετικών ρυθμίσεων ή εκτελεστών διοικητικών πράξεων ή δικαστικών αποφάσεων.

3.7.1 Πάροχοι υπηρεσιών (γενικά)

Απασχολούμε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών με καθήκοντα, όπως πωλήσεις και υπηρεσίες εμπορικής προώθησης (marketing), διαχείριση συμβάσεων, προγραμματισμός, φιλοξενία δεδομένων και υπηρεσίες τηλεφωνικής γραμμής άμεσης εξυπηρέτησης (hotline services). Έχουμε επιλέξει τους παρόχους υπηρεσιών προσεκτικά και τους παρακολουθούμε σε τακτική βάση, ειδικά όσον αφορά την επιμελή διαχείριση και προστασία των δεδομένων που αποθηκεύουν. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών υποχρεούνται να τηρούν τις υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και να συμμορφώνονται με τις νομοθετικές διατάξεις. Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορεί, επιπλέον, να είναι άλλες εταιρίες του ομίλου Bosch.

3.8 Διαβίβαση σε αποδέκτες εκτός του ΕΟΧ

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε αποδέκτες που βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ στις αποκαλούμενες τρίτες χώρες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πριν από τη διαβίβαση, διασφαλίζουμε ότι είτε ο αποδέκτης δεδομένων παρέχει ένα κατάλληλο επίπεδο προστασίας δεδομένων (π.χ. λόγω μιας απόφασης επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντίστοιχη χώρα είτε λόγω της συμφωνίας με τον αποδέκτη που βασίζεται στις αποκαλούμενες πρότυπες ρήτρες της ΕΕ)

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε μια συνοπτική περιγραφή των αποδεκτών τρίτων χωρών και ένα αντίγραφο των ρητά συμφωνημένων διατάξεων που εξασφαλίζουν ένα κατάλληλο επίπεδο προστασίας των δεδομένων. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε τις δηλώσεις που περιλαμβάνονται στην ενότητα Επικοινωνία

3.9 Διάρκεια αποθήκευσης, περίοδοι διατήρησης

Κατά κύριο λόγο, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να καταστήσουμε διαθέσιμες τις Διαδικτυακές Προσφορές και τις συνδεδεμένες υπηρεσίες μας ή για όσο έχουμε δικαιολογημένο συμφέρον για την αποθήκευση των δεδομένων (π.χ., μπορεί να εξακολουθούμε να έχουμε δικαιολογημένο συμφέρον για την εμπορική προώθηση μέσω ταχυδρομείου ακόμη και μετά την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός από τα δεδομένα που υποχρεούμαστε να αποθηκεύουμε για την εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων (π.χ. είμαστε υποχρεωμένοι να διαθέτουμε έγγραφα, όπως συμβάσεις και τιμολόγια για ορισμένο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τις περιόδους διατήρησης που προβλέπουν οι κείμενες διατάξεις εμπορικού και φορολογικού δικαίου.

3.10 Επεξεργασία δεδομένων προς συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις

Συλλέγουμε δεδομένα βάσει άλλων νομοθετικών ρυθμίσεων. Συμπεριλαμβάνονται, για παράδειγμα, έλεγχοι εξαγωγών, κανονισμοί της ΕΕ (κατάλογος ελέγχου τρομοκρατών), στρατιωτικοί νόμοι, γνωστές αποστολές (νόμος περί ασφάλειας αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών), φορολογικές ρυθμίσεις, νόμος για την εισαγωγή ολοκληρωμένων σημείων ελέγχου (ILSG), γενικός νόμος περί ισότητας, εργατικό δίκαιο και πολλά άλλα. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αντίστοιχου νομικού κανονισμού και ανάλογα με τις υποχρεώσεις αποθήκευσης. Τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται αμέσως μετά τη λήξη των υποχρεώσεων αποθήκευσης.


4. Κοινότητες

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να γίνεται μέλος σε μία από τις κοινότητές μας.

Το δημόσιο προφίλ μέλους μιας κοινότητας προβάλλει μόνο το ψευδώνυμο, τα αποκτηθέντα παράσημα επιτευγμάτων (badges), την κατάταξη και τις τελευταίες αλληλεπιδράσεις του χρήστη. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι ορατά.

Όλα τα άλλα δεδομένα, που δημιουργούνται από εσάς στις κοινότητες, π.χ. με τη δημιουργία σχολίων ή φωτογραφιών, καθίστανται αμέσως δημοσίως προσβάσιμα και θα συνδέονται με το προφίλ χρήστη σας.

Μια ειδική περίπτωση είναι οι λεγόμενες ιδιωτικές κοινότητες, όπου μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να εισέλθουν στην κοινότητα και να δουν το περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα κοινότητας, στην οποία τα μέλη της αλληλοεπιδρούν ή/και δημιουργούν περιεχόμενο, είναι, για παράδειγμα, το Φόρουμ (Forum), το Ιστολόγιο (Blog), η Tribal Knowledge Base (Wiki), οι Ερωτήσεις & Απαντήσεις και η Ανταλλαγή Ιδεών.


5. Χρήση cookies

Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής υπηρεσίας μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν cookies και μηχανισμοί παρακολούθησης.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν γίνεται πρόσβαση σε μια Διαδικτυακή Προσφορά.

Διαχειριζόμαστε κάποιες από τις ιστοσελίδες μας, μόνο με τεχνικά απαιτούμενα cookies. Σε αυτές τις ιστοσελίδες δεν χρησιμοποιείται κανένας διαχειριστής διαλόγου cookie.

Η παρακολούθηση γίνεται με τη χρήση διαφορετικών τεχνολογιών. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες χρησιμοποιώντας τεχνολογία pixel και / ή κατά την ανάλυση αρχείου καταγραφής. Σε αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιείται ένας διάλογος διαχειριστή cookie.

5.1 Κατηγορίες

Διακρίνουμε τα cookies που απαιτούνται υποχρεωτικά για τις τεχνικές λειτουργίες της ηλεκτρονικής υπηρεσίας και τα cookies και τους μηχανισμούς παρακολούθησης που δεν απαιτούνται υποχρεωτικά για την τεχνική λειτουργία της ηλεκτρονικής υπηρεσίας.

Είναι γενικά δυνατή η χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας χωρίς cookies που εξυπηρετούν μη τεχνικούς σκοπούς.

5.1.1 Τεχνικά απαιτούμενα cookies

Με τα cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη εννοούμε cookies χωρίς τα οποία δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η τεχνική παροχή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Αυτά περιλαμβάνουν π.χ. cookies που αποθηκεύουν δεδομένα για την ομαλή αναπαραγωγή βίντεο ή ήχου.

Αυτά τα cookies διαγράφονται όταν φεύγετε από τον ιστότοπο.

5.1.2 Cookies και μηχανισμοί παρακολούθησης που δεν απαιτούνται τεχνικά

Χρησιμοποιούμε τέτοια cookies και μηχανισμούς παρακολούθησης μόνο αν μας δώσατε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας σε κάθε περίπτωση. Διακρίνουμε δύο υποκατηγορίες σχετικά με αυτά τα cookies και τους μηχανισμούς παρακολούθησης:

5.2 Cookies ευκολίας

Αυτά τα cookies διευκολύνουν τη λειτουργία και έτσι σας επιτρέπουν να περιηγείστε σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία πιο άνετα π.χ. οι ρυθμίσεις γλώσσας σας ενδέχεται να συμπεριληφθούν σε αυτά τα cookies.

5.3 Cookies διαφήμισης και μηχανισμοί παρακολούθησης

  • Γενικά
    Χρησιμοποιώντας cookies διαφήμισης και μηχανισμούς παρακολούθησης, εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να σας δείξουμε προσφορές βάσει των ενδιαφερόντων σας, οι οποίες προκύπτουν από μια ανάλυση της συμπεριφοράς σας ως χρήστες:
  • Στατιστικά
    Χρησιμοποιώντας στατιστικά εργαλεία, μετράμε π.χ. τον αριθμό των προβολών της σελίδας σας.
  • Παρακολούθηση μετατροπών:
    Οι συνεργάτες μας για την παρακολούθηση μετατροπών τοποθετούν ένα cookie στον υπολογιστή σας ("cookie μετατροπής") αν έχετε επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας μέσω διαφήμισης του αντίστοιχου συνεργάτη. Κανονικά αυτά τα cookies δεν ισχύουν μετά από 30 ημέρες. Εάν επισκεφθείτε ορισμένες σελίδες του ιστότοπού μας και το cookie δεν έχει ακόμη λήξει, εμείς και ο σχετικός συνεργάτης μετατροπής μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι ένας συγκεκριμένος χρήστης έκανε κλικ στη διαφήμιση και, συνεπώς, ανακατευθύνθηκε στον ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω του cookie μετατροπής εξυπηρετούν το σκοπό της σύνταξης στατιστικών μετατροπών και καταγραφής του συνολικού αριθμού χρηστών που κάνουν κλικ στην αντίστοιχη διαφήμιση και μεταφέρθηκαν σε έναν ιστότοπο με μια ετικέτα παρακολούθησης μετατροπών.
  • Πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης
    Ορισμένες από τις σελίδες της διαδικτυακής υπηρεσίας μας περιλαμβάνουν περιεχόμενο και υπηρεσίες άλλων παρόχων (π.χ. Facebook, Twitter), οι οποίες ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούν cookies και ενεργές ενότητες. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κοινωνικές προσθήκες, ανατρέξτε στην ενότητα "πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης".
  • Επαναστόχευση
    Αυτά τα εργαλεία δημιουργούν προφίλ χρηστών μέσω διαφημιστικών cookies ή διαφημιστικών cookies τρίτων που ονομάζονται "web beacons" (αόρατα γραφικά που ονομάζονται επίσης εικονοστοιχεία ή εικονοστοιχεία παρακολούθησης) ή μέσω συγκρίσιμων τεχνολογιών. Αυτά χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος και για τον έλεγχο της συχνότητας με την οποία ο χρήστης εξετάζει ορισμένες διαφημίσεις. Ο σχετικός πάροχος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για την επεξεργασία των δεδομένων σε σχέση με το εργαλείο. Οι φορείς παροχής των εργαλείων ενδέχεται να αποκαλύψουν πληροφορίες και σε τρίτους για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Λάβετε υπόψη τις ειδοποιήσεις προστασίας δεδομένων του σχετικού παρόχου σε αυτό το πλαίσιο.
  • Παρακολούθηση διασταυρούμενων συσκευών
    Σε αυτήν την περίπτωση, με βάση ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό χρήστη, δημιουργείται ένα ψευδώνυμο προφίλ του χρήστη με πληροφορίες από τη χρήση διαφορετικών συσκευών.

Λάβετε υπόψη ότι η χρήση των εργαλείων μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά των δεδομένων σας σε παραλήπτες εκτός του ΕΟΧ, όπου δεν υπάρχει επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με το GDPR (π.χ. ΗΠΑ). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ακόλουθη περιγραφή των μεμονωμένων εργαλείων μάρκετινγκ.

5.3.1 Ονομασία: WebTrends

Πάροχος:WebTrends Inc., 851 SW 6th Ave., Suite 1600, Portland Oregon 97206, USA
Λειτουργία: Αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών (προβολές σελίδων, αριθμός επισκεπτών και επισκέψεων, λήψεις)

5.3.2 Ονομασία: Monetate

Πάροχος:Monetate Inc., 100 Crosby Street #402, New York, NY 10012, USA
Λειτουργία: Το cookie μπορεί να εντοπίσει τη συμπεριφορά των χρηστών σε ιστότοπους, δοκιμές UX

5.3.3 Ονομασία: Google Analytics

Πάροχος: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Λειτουργία:Αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών (προβολές σελίδων, αριθμός επισκεπτών και επισκέψεων, λήψεις), δοκιμές UX

5.3.4 Ονομασία: Tealium

Πάροχος: Tealium Inc., 11095 Torreyana Road San Diego, CA 92121
Λειτουργία: Δημιουργεί τμήματα και προφίλ σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση ετικετών

5.3.5 Ονομασία: New Relic

Πάροχος:New Relic Inc. 111 SW 5th Ave 2700, Portland, OR 97204
Λειτουργία:Μέτρηση της διαθεσιμότητας του ιστότοπου και του χρόνου αναμονής

5.3.6 Ονομασία: HubSpot Analytics

Πάροχος: HubSpot Ireland Limited, One Dockland Central D1, Dublin, Ireland
Λειτουργία: Εργαλείο για την υποστήριξη αυτοματοποιημένων ενεργειών μάρκετινγκ. Για τη δημιουργία και την πιστοποίηση επαφών, χρησιμοποιούμε τα αναγνωριστικά Contact και Content ID στις φόρμες ιστού μας, που μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε και να εκτελούμε ταυτοποίηση επισκεπτών από διαφορετικές συσκευές, την παρακολούθηση μετατροπών και επαναστόχευσης.
Tα δεδομένα σας ενδέχεται να μεταφερθούν στην HubSpot Inc. 25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141, με έδρα στις ΗΠΑ. Η HubSpot Inc. έχει πιστοποιηθεί για την αμερικανική ευρωπαϊκή συμφωνία προστασίας δεδομένων "Privacy Shield", η οποία εγγυάται τη συμμόρφωση με το επίπεδο προστασίας δεδομένων που ισχύει στην ΕΕ. Ένα τρέχον πιστοποιητικό μπορεί να προβληθεί εδώ: https://www.privacyshield.gov .
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy

5.4 Διαχείριση των cookies και των μηχανισμών παρακολούθησης

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του μηχανισμού cookie και του μηχανισμού παρακολούθησης στο πρόγραμμα περιήγησης ή / και τις ρυθμίσεις απορρήτου μας.
Σημείωση: Οι ρυθμίσεις που έχετε κάνει αφορούν μόνο το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση.

5.4.1 Απενεργοποίηση όλων των cookies

Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies, απενεργοποιήστε τα cookies στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου.

5.4.2 Η διαχείριση των ρυθμίσεών σας σε σχέση με τα cookies και τους μηχανισμούς παρακολούθησης που δεν απαιτούνται τεχνικά

Όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους μας, θα ερωτηθείτε σε ένα επίπεδο cookie αν συμφωνείτε να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε cookies ευκολίας, cookies διαφήμισης ή μηχανισμοί παρακολούθησης αντίστοιχα

Στις ρυθμίσεις απορρήτου μας, μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεση με ισχύ για το μέλλον ή να χορηγήσετε τη συγκατάθεσή σας σε μεταγενέστερο χρόνο.


6. Πρόσθετα Κοινωνικής Δικτύωσης

Στις Διαδικτυακές Προσφορές μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Περιγράφονται μεμονωμένα στην παρούσα ενότητα

Όταν χρησιμοποιείτε πρόσθετα, το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με τον αντίστοιχο διακομιστή κοινωνικών δικτύων. Με αυτόν τον τρόπο, ο αντίστοιχος πάροχος λαμβάνει τις πληροφορίες στις οποίες έχει πρόσβαση ο διαδικτυακός φυλλομετρητής σας από τον αντίστοιχο ιστότοπο των Διαδικτυακών μας Προσφορών - ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό χρήστη με αυτόν τον πάροχο ή δεν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας. Τα αρχεία καταγραφής (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP), σε αυτή την περίπτωση, μεταδίδονται απευθείας από το φυλλομετρητή σας στο διακομιστή του αντίστοιχου παρόχου και ενδέχεται να αποθηκεύονται εκεί. Ο πάροχος ή ο διακομιστής του ενδέχεται να βρίσκεται εκτός της ΕΕ ή του ΕΟΧ (π.χ. στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Τα πρόσθετα είναι αυτόνομες επεκτάσεις από παρόχους κοινωνικών δικτύων. Για το λόγο αυτό, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε το εύρος των δεδομένων που συλλέχθηκαν και αποθηκεύτηκαν από αυτά.

Ο σκοπός και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής, της συνεχόμενης επεξεργασίας και της χρήσης των δεδομένων από τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα αντίστοιχα δικαιώματα σας και οι επιλογές ρύθμισης για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας μπορούν να αναζητηθούν μέσω των πληροφοριών που παρέχονται από τις σχετικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων του κοινωνικού δικτύου.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε οι πάροχοι κοινωνικών δικτύων να λαμβάνουν και, κατά περίπτωση, να αποθηκεύουν ή χρησιμοποιούν δεδομένα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται τα αντίστοιχα πρόσθετα.

6.1 Πρόσθετα Facebook

Το Facebook λειτουργεί υπό τη διεύθυνση www.facebook.com από την Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ, και υπό τη διεύθυνση www.facebook.de από την Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ιρλανδία («Facebook»). Βρείτε μια επισκόπηση των πρόσθετων του Facebook και της εμφάνισης τους εδώ:

https://developers.facebook.com/docs/plugins , βρείτε πληροφορίες

σχετικά την προστασία δεδομένων στο Facebook εδώ: http://www.facebook.com/policy.php .

6.2 Πρόσθετα Twitter

Το Twitter ανήκει στην Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ΗΠΑ («Twitter»). Βρείτε μια επισκόπηση των πρόσθετων του Twitter και της εμφάνισης τους εδώ: https://developer.twitter.com/ , βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων του Twitter εδώ:https://twitter.com/privacy .

6.3 Πρόσθετα Google+

Το Google+ ανήκει Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ («Google»). Βρείτε μια επισκόπηση των πρόσθετων του Google+ και της εμφάνισης τους εδώ: https://developers.google.com/+/plugins , βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων του Google+ εδώ: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html .

6.4 Πρόσθετα Pinterest

Το Pinterest ανήκει Pinterest Inc., 808 Brennan St, San Francisco, CA 94103, ΗΠΑ («Pinterest»). Βρείτε μια επισκόπηση των πρόσθετων του Pinterest και της εμφάνισης τους εδώ: https://developers.pinterest.com/tools/widget-builder/ , βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων του Pinterest εδώ:

https://about.pinterest.com/en/privacy-policy .

6.5 Πρόσθετα Instagram

Το Instagram ανήκει στην Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, ΗΠΑ («Instagram»). Βρείτε μια επισκόπηση των πρόσθετων του Instagram και της εμφάνισης τους εδώ: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges , βρείτε πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων του Instagram εδώ: https://help.instagram.com/155833707900388/ .

6.6 Μήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-Mail) σε ένα φίλο

Τα διανεμημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αποθηκεύονται μόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής

6.7 Κουμπί κοινής χρήσης

Μόνο όταν επιλέγετε ενεργά το κουμπί κοινής χρήσης, τα δεδομένα θα σταλούν στους χειριστές των καναλιών κοινωνικών μέσων. Δεν αποστέλλονται εκ των προτέρων δεδομένα στους λειτουργούς των καναλιών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - ούτε σε ανώνυμη μορφή.

6.8 Πρόσθετα LinkedIn

Το LinkedIn παρέχεται από το LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ (“LinkedIn”). Θα βρείτε μια κατάσταση των προσθέτων από το LinkedIn και την απεικόνιση τους εδώ:

https://developer.linkedin.com/plugins . Πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο LinkedIn θα βρείτε εδώ:

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy .


7. Χρήση των κινητών μας εφαρμογών

Εκτός από τους ιστότοπους μας προσφέρουμε κινητές εφαρμογές ("Εφαρμογές"), τις οποίες μπορείτε να μεταφορτώσετε στην κινητή συσκευή σας. Εκτός από τα δεδομένα που συλλέγονται σε ιστότοπους, συλλέγουμε πρόσθετα προσωπικά δεδομένα μέσω των εφαρμογών μας που προκύπτουν συγκεκριμένα από τη χρήση της αντίστοιχης εφαρμογής. Αυτό εξαρτάται από την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας

Εάν οι εφαρμογές μας συλλέγουν ή επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα που αποκλίνουν από αυτή την ειδοποίηση προστασίας δεδομένων, ανατρέξτε στις αντίστοιχες προσφορές που αναφέρονται παρακάτω.

7.1 Επεξεργασία αναγνωριστικού διαφήμισης / διαφημιστικό ID

Για διαφημιστικούς σκοπούς, χρησιμοποιούμε, με τη συγκατάθεσή σας, το λεγόμενο αναγνωριστικό διαφήμισης (IDFA) για συσκευές iOS και το λεγόμενο διαφημιστικό ID για συσκευές Android. Αυτά δεν είναι μόνιμοι αριθμοί αναγνώρισης για μια συγκεκριμένη τερματική συσκευή που παρέχεται από iOS ή Android. Τα δεδομένα που συλλέγονται δεν συγκεντρώνονται μαζί με άλλες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή. Χρησιμοποιούμε αριθμούς αναγνώρισης για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και να αναλύσετε τη χρήση σας. Όταν ενεργοποιείτε (για συσκευές iOS) την επιλογή "καμία παρακολούθηση διαφημίσεων" στις ρυθμίσεις της συσκευής στην ενότητα "Απόρρητο" - "Διαφημίσεις" ή (για συσκευές Android) ενεργοποιήστε "απενεργοποίηση διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος" στις ρυθμίσεις Google στο "Διαφημίσεις" μπορούμε να εκτελέσουμε μόνο τα ακόλουθα μέτρα: Μετρήστε την αλληλεπίδρασή σας με τα banners μετρώντας τον αριθμό των ενδείξεων ενός banner χωρίς κλικ ("περιορισμός συχνότητας"), το ποσοστό κλικ, την αξιολόγηση της μοναδικής χρήσης ("μοναδικός χρήστης") και τα μέτρα ασφαλείας, και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Στις ρυθμίσεις της συσκευής, μπορείτε πάντα να διαγράψετε το αναγνωριστικό IDFA ή το αναγνωριστικό διαφήμισης ("επαναφορά αναγνωριστικού διαφήμισης"). δημιουργείται ένας νέος αριθμός αναγνώρισης ο οποίος δεν συνδυάζεται με δεδομένα που συλλέχθηκαν νωρίτερα. Σας συμβουλεύουμε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής μας όταν περιορίζετε τη χρήση του αντίστοιχου αναγνωριστικού αριθμού.

7.2 Επεξεργασία δεδομένων από τους φορείς εκμετάλλευσης App Store

Δεν συλλέγουμε δεδομένα και είναι πέρα από την ευθύνη μας, όταν δεδομένα, όπως όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μεμονωμένο αναγνωριστικό συσκευής μεταφέρονται σε ένα κατάστημα εφαρμογών (π.χ. Google Play από την Google, το App Store από την Apple, το Galaxy Apps Store από τη Samsung ) κατά τη λήψη της αντίστοιχης εφαρμογής. Δεν είμαστε σε θέση να επηρεάσουμε αυτήν τη συλλογή δεδομένων και την περαιτέρω επεξεργασία από το App Store ως ελεγκτή.


8. YouTube

Οι ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούν την πλατφόρμα βίντεο YouTube που λειτουργεί από το YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA. Το YouTube είναι μια πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων ήχου και βίντεο.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας , το ενσωματωμένο YouTube player αποκαθιστά μια σύνδεση με το YouTube προκειμένου να εξασφαλιστεί η τεχνική μετάδοση του αρχείου βίντεο ή ήχου. Όταν αποκατασταθεί η σύνδεση στο YouTube, τα δεδομένα μεταφέρονται στο YouTube.

Για πληροφορίες σχετικά με το εύρος και το σκοπό της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από το YouTube και τα δικαιώματά σας και τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, ανατρέξτε παρακαλώ στη Σημείωση Προστασίας Δεδομένων του YouTube .


9. Εργαλεία επικοινωνίας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία επικοινωνίας της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων (π.χ. twitter) για να επεξεργαστούμε τα μηνύματά σας που αποστέλλονται μέσω αυτής της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων και να σας προσφέρουμε υποστήριξη.

Κατά την αποστολή μηνύματος μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων, το μήνυμα επεξεργάζεται για να χειριστεί το ερώτημά σας (και αν είναι απαραίτητο πρόσθετα δεδομένα που λαμβάνουμε από τον παροχέα κοινωνικών μέσων σε σχέση με αυτό το μήνυμα ως όνομα ή αρχεία σας).

Επιπλέον, μπορούμε να αναλύσουμε αυτά τα δεδομένα σε μια συγκεντρωτική και ανώνυμη μορφή, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Θα προωθήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στη νομική οντότητα της Bosch που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία του ερωτήματός σας (για παράδειγμα, σε περίπτωση που το ερώτημά σας αναφέρεται σε προϊόν που διανέμεται από άλλη νομική οντότητα της Bosch). Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι το νόμιμο συμφέρον μας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ GDPR) ή, αν υπάρχει, υφιστάμενη συμβατική σχέση (άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο β GDPR). Τα επεξεργασμένα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται το αργότερο 180 ημέρες μετά την παραλαβή του μηνύματός σας.


10. Ενημερωτικό δελτίο με πρότερη συγκατάθεση (opt-in). Δικαίωμα ανάκλησης

Στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Προσφορών μας μπορείτε να εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία. Παρέχουμε την λεγόμενη επιλογή διπλής συγκατάθεσης που σημαίνει ότι θα στείλουμε ενημερωτικό δελτίο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως π.χ. WhatsApp), μήνυμα (SMS) ή ειδοποιήσεις ώθησης (push notification) μόνο αφού έχετε επιβεβαιώσει ρητά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ενημερωτικού δελτίο σε εμάς πατώντας στον σύνδεσμο της σχετικής ειδοποίησης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία, μπορείτε να σταματήσετε την εγγραφή ανά πάσα στιγμή ανακαλώντας την συγκατάθεση σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας στα ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος πατώντας τον σύνδεσμο που αποστέλλεται στο αντίστοιχο ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα ή στις ρυθμίσεις διαχείρισης της διαδικτυακής προσφοράς. Εναλλακτικά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που αναγράφονται στην παράγραφο «Επικοινωνία».


11. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Οι Διαδικτυακές Προσφορές μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων - από παρόχους που δεν έχουν σχέση με εμάς. Αφού επιλέξετε τον σύνδεσμο, δεν ασκούμε καμία επιρροή στη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων που ενδεχομένως μεταδίδονται επιλέγοντας το σύνδεσμο προς τον τρίτο (όπως η διεύθυνση IP ή η διεύθυνση URL του ιστότοπου στον οποίο βρίσκεται ο σύνδεσμος) καθώς η συμπεριφορά τρίτων εκφεύγει φυσικά από την εποπτεία μας. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τρίτους.


12. Ασφάλεια

Οι εργαζόμενοι μας και οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας υποχρεούνται σε τήρηση εμπιστευτικότητας και σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίζεται ένα κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας και να προστατεύονται τα δεδομένα σας, τα οποία διαχειριζόμαστε, ιδίως από κινδύνους ακούσιας ή παράνομης καταστροφής, νόθευσης, απώλειας, μεταβολής ή μη εξουσιοδοτημένης κοινοποίησης ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική πρόοδο.


13. Δικαιώματα χρήστη

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που παρέχονται στην ενότητα Επικοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατός ο σαφής προσδιορισμός του προσώπου σας.

Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από μας επιβεβαίωση σχετικά με το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία, και, αν πράγματι υποβάλλονται, να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε ατελή προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής συμπληρωματικής δήλωσης. Αυτό δεν ισχύει για τα δεδομένα που υπόκεινται σε νομική υποχρέωση σχετικά με τη νόμιμη περίοδο διατήρησης για αποθήκευση. Αν, όμως, δεν απαιτείται πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα, η επεξεργασία τους είναι περιορισμένη (δείτε παρακάτω).

Περιορισμός επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε – εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις – τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Εναντίωση στην επεξεργασία δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην εκ μέρους μας επεξεργασία δεδομένων. Δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά δεδομένα εκτός εάν αποδείξουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις νομικές απαιτήσεις για την παροχή τεκμηριωμένων λόγων περαιτέρω επεξεργασίας, που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας, ή για την θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Εναντίωση στην επεξεργασία δεδομένων που θεμελιώνεται στη νομική βάση του «δικαιολογημένου συμφέροντος»

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, στο μέτρο που αυτή θεμελιώνεται στο δικαιολογημένο συμφέρον. Θα παύσουμε τότε την επεξεργασία των δεδομένων σας, εκτός αν αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους, σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, οι οποίοι υπερισχύουν των δικαιωμάτων σας.

Ανάκληση συγκατάθεσης

Σε περίπτωση που συναινέσατε για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας με άμεση ισχύ. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων πριν από την ανάκλησή σας παραμένει αμετάβλητη.

Οι συνδρομές μπορούν να ανακαλούνται μέσω του συνδέσμου που αναφέρετε στη συνδρομή, εάν υπάρχει στις ρυθμίσεις της αντίστοιχης Διαδικτυακής Προσφοράς. Εναλλακτικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες στην ενότητα Επικοινωνία.

Φορητότητα δεδομένων

Δικαιούστε να λαμβάνετε δεδομένα που μας έχετε διαθέσει σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανές μορφή ή, εάν είναι τεχνικά εφικτό, να ζητήσουμε να μεταφέρουμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτους.

13.1 Δικαίωμα καταγγελίας ενώπιον εποπτικής αρχής

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον εποπτικής αρχής. Μπορείτε να προσφύγετε στην εποπτική αρχή, η οποία είναι υπεύθυνη για τον τόπο κατοικίας σας ή το κράτος κατοικίας σας, ή στην υπεύθυνη για εμάς αρχή εποπτείας η οποία είναι η εξής:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Λεωφόρος Κηφισίας 1-3
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
τηλεφωνικό κέντρο: 210 6475600, fax: 210 6475628,
διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
contact@dpa.gr


14. Αλλαγές στην Γνωστοποίηση προστασίας δεδομένων

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αλλάξουμε τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας δεδομένων αν αυτό απαιτηθεί λόγω τεχνικών εξελίξεων. Στις περιπτώσεις αυτές, θα τροποποιήσουμε αντιστοίχως τη γνωστοποίηση προστασίας δεδομένων. Συνεπώς μελετάτε την τρέχουσα έκδοση της γνωστοποίησης προστασίας δεδομένων, καθώς αυτή υπόκειται σε αλλαγές.


15. Επικοινωνία

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να μας βρείτε στη διεύθυνση που αναφέρεται στην ενότητα "Υπεύθυνος επεξεργασίας".

Για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και να αναφέρετε περιστατικά παραβίασης προσωπικών δεδομένων, χρησιμοποιείστε το παρακάτω link

https://request.privacy-bosch.com/entity/DCGR

Για να υποβάλλετε προτάσεις ή παράπονα, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του Ομίλου μας για την προστασία δεδομένων :

Mr. Matthias Goebel
Group Commissioner for Data Protection
Information Security and Privacy Bosch Group (C/ISP)
Robert Bosch GmbH
Kronenstrasse 20
70173 Stuttgart
GERMANY

ή

DPO@bosch.com


Ημερομηνία ισχύος: 02/06/2020

Ιστολόγιο (Blog)

Συλλογή, επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι εξής κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα εσωτερικής επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση IP)
  • Για δημόσια επικοινωνία: ψευδώνυμο, εικονίδιο χρήστη (Avatar)
  • Ιστορικό ιστολογίου
  • Βασικά δεδομένα χρήστη (user master data)

Σκοποί επεξεργασία και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή της παρούσας Διαδικτυακής Προσφοράς (για περιεχόμενο που απαιτεί εγγραφή)
    (νομική βάση: η εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Λειτουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας για εγγεγραμμένα μέλη με σκοπό την μεταξύ τους επικοινωνία και την εμπορική προώθηση
    (νομική βάση: η εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: η εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων στον τομέα της ασφάλειας των δεδομένων και το δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)
  • Διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας
    (νομική βάση: το δικαιολογημένο συμφέρον μας για τη διαφύλαξη και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας).

Διαγραφή

Μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ χρήστη σας στην επιλογή «Οι Ρυθμίσεις μου – Προσωπικές – Κλείσιμο Λογαριασμού Κοινότητας». Αυτό διαχωρίζει τις καταχωρίσεις σας από τον κύριο προφίλ χρήστη σας και τις προσθέτει σε ένα ανώνυμο προφίλ χρήστη. Αν έχετε προσθέσει μια προσωπική φωτογραφία, αυτή θα αντικατασταθεί από το σύστημα με ένα προεπιλεγμένο εικονίδιο χρήστη (Avatar).


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Φόρμες Επικοινωνίας

Συλλογή, επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

• Δεδομένα επικοινωνίας (υποχρεωτικά πεδία * π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, χώρα, αίτημα) και άλλες μη υποχρεωτικές πληροφορίες

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

  • Αναζήτηση πλησιέστερου συνεργάτη παροχής υπηρεσιών
    (νομική βάση: προσυμβατικό μέτρο ή εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Υπηρεσία παραλαβής (αποστολές επιστροφής)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Παροχή δειγμάτων
    (νομική βάση: προσυμβατικό μέτρο)
  • Αιτήματα για συμβουλή και αποκατάσταση
    (νομική βάση: έννομο συμφέρον για συγκεκριμένο χειρισμό αιτημάτων)
  • Παραγγελίες εγχειριδίων (MyRexroth)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)


Επίσης ισχύουν οι προαναφερθείσες γενικές ειδοποιήσεις προστασίας δεδομένων.

Ημερομηνία ισχύος: 06/11/2019

Εντοπισμός Επαφών

Συλλογή, επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

• Δεδομένα τοποθεσίας (π.χ. τρέχουσα θέση, ταχυδρομικός κώδικας)

• Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

• Αναζήτηση πλησιέστερου συνεργάτη παροχής υπηρεσιών
(νομική βάση: προσυμβατικό μέτρο ή εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)

Διαβίβαση και αποθήκευση δεδομένων

Οι Χάρτες της Google ανήκουν στην Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, 94043, Καλιφόρνια, ΗΠΑ («Google»). Με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας μπορείτε – με βάση τον φυλλομετρητή σας- να μεταφέρετε την πραγματική σας τοποθεσία ή να επιλέξετε χειροκίνητα οποιαδήποτε τοποθεσία από το παρεχόμενο κατάλογο επιλογών. Τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται στην Google μόνο εάν ο φυλλομετρητής σας κατ' αρχήν το επιτρέπει, επιβεβαιώνετε σημείωση του φυλλομετρητή σας, όπου απαιτείται, ή χρησιμοποιείτε το κουμπί "εμφάνιση λίστας διευθύνσεων" στον κατάλογο επιλογών. Αν δεν θέλετε οι Χάρτες Google να λαμβάνουν τα δεδομένα σας και, σε περίπτωση που τα λαμβάνουν, να τα αποθηκεύουν ή να συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την εν λόγω υπηρεσία. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των απαιτήσεων Διεπαφών Προγραμματισμού Εφαρμογών (ΑPI) εδώ:

https://developers.google.com/maps/documentation/geolocation/intro?hl=en

Εδώ μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την προστασία ιδιωτικότητας στη Google: https://policies.google.com/privacy?gl=EN&hl=en#infocollect

Πληροφορίες σχετικά με την κοινή χρήση δεδομένων τοποθεσίας:

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/de/kb/does-firefox-share-my-location-websites?redirectlocale=en-US&redirectslug=does-firefox-share-my-location-web-sites

Για την προώθηση του αιτήματός σας χρησιμοποιείται το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα προωθούνται στην αρμόδια επαφή επικοινωνίας εντός του οργανισμού της Bosch Rexroth. Δεν αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας περισσότερο από ό,τι απαιτείται, αντίστοιχα, από τις περιόδους νόμιμης διατήρησης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας εντός της λειτουργίας ανάκλησης θα προωθούνται στο αρμόδιο άτομο επικοινωνίας εντός του οργανισμού Bosch Rexroth. Δεν αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας περισσότερο από ό,τι απαιτείται, αντίστοιχα, από τις περιόδους νόμιμης διατήρησης.


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση IP, διεύθυνση)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

  • Διαχείριση σε παγκόσμιο επίπεδο των φάσεων πριν την πώληση για τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων
    (νομική βάση: εκτίμηση συμφερόντων)
  • Διαχείριση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαχείριση διευθύνσεων (διαχείριση εκδηλώσεων)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, συγκατάθεση)
  • Παρακολούθηση παραγγελιών σε παγκόσμιο επίπεδο
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Υπηρεσίες Μετά την Πώληση σε παγκόσμιο επίπεδο
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Διαχείριση σε παγκόσμιο επίπεδο δραστηριοτήτων προωθητικών εμπορικών ενεργειών (ενημερωτικό δελτίο)
    (νομική βάση: συγκατάθεση)

Διαβίβαση και αποθήκευση δεδομένων

Δεν θα μεταφέρονται προσωπικά δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα.

Τα καταχωρημένα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός του οργανισμού Bosch Rexroth.

Δεν αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας περισσότερο από ό,τι απαιτείται, αντίστοιχα, από τις περιόδους νόμιμης διατήρησης.


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. χώρα, όνομα, εταιρία, αριθμός φορολογικού μητρώου, όνομα χρήστη, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, διεύθυνση IP)
  • Βασικά δεδομένα σύμβασης (συμβατική σχέση, συμφέρον ως προς το προϊόν και τη σύμβαση)
  • Ιστορικό πελάτη
  • Δεδομένα εκτέλεσης σύμβασης και πληρωμής
  • Δεδομένα συναλλαγής
  • Δεδομένα πληροφοριών (τρίτων, π.χ. δημοσίων μητρώων)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

  • Παροχή Διαδικτυακής Προσφοράς
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Διαχείριση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαχείριση διευθύνσεων
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, συγκατάθεση)
  • Παρακολούθηση παραγγελιών σε παγκόσμιο επίπεδο
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Διαχείριση σε παγκόσμιο επίπεδο δραστηριοτήτων προωθητικού εμπορίου (ενημερωτικό δελτίο)
    (νομική βάση: συγκατάθεση)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Διαχείριση Εκδηλώσεων

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Διαχείριση σε παγκόσμιο επίπεδο των φάσεων πριν την πώληση για τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων
    (νομική βάση: εκτίμηση συμφερόντων)
  • Διαχείριση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαχείριση διευθύνσεων (διαχείριση εκδηλώσεων)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, συγκατάθεση)
  • Διαχείριση σε παγκόσμιο επίπεδο δραστηριοτήτων προωθητικού εμπορίου (προσκλήσεις)
    (νομική βάση: συγκατάθεση)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

ExpoKat

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (εγγραφή - π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα χρήστη)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη (εγγραφή)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή Διαδικτυακών Προσφορών
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Εγγραφή
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων μας στο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων και δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Υποστήριξη Πρώτου Βαθμού

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση)

Σκοποί επεξεργασία και νομικές βάσεις

  • Υποστήριξη πελατών
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Ιστολόγιο Υδραυλικής

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Συνδρομή: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Λειτουργία σχολίων: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Καταχωρίσεις εργαζομένων: όνομα

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή και ανταλλαγή πληροφοριών
    (νομική βάση: συγκατάθεση)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Αρχείο Εικόνων

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (εγγραφή – π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, επώνυμο, εταιρία/τμήμα, λόγος πρόσβασης, η επαφή σας στην Bosch Rexroth, τηλέφωνο)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη (εγγραφή)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή Διαδικτυακής Προσφοράς
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Εγγραφή
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων στο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων και δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Συγκεντρωτικό Σύστημα Καταλόγων

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, διεύθυνση IP)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή τεχνικών παραμέτρων προϊόντος
    (νομική βάση: δικαιολογημένο συμφέρον για την παραλαβή των αιτούμενων εγγράφων χωρίς αποτυχία και χωρίς σφάλματα)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Σύστημα Διαχείρισης Εκμάθησης

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση IP)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη (εγγραφή)
  • Βασικά δεδομένα σύμβασης
  • Δεδομένα εκτέλεσης σύμβασης και πληρωμής (διαχείριση μέσω Ηλεκτρονικού Καταστήματος)
  • Ιστορικό εκπαίδευσης

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή τη παρούσας Διαδικτυακής Προσφοράς (για περιεχόμενο που απαιτεί εγγραφή)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Καταγραφή ιστορικού εκπαίδευσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την εκπλήρωση της συμβατικής υποχρέωσης (επιθυμία πελάτη)
    (νομική βάση: συγκατάθεση)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων στο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων και δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)
  • Διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας
    (νομική βάση: δικαιολογημένο συμφέρον από την πλευρά μας για τη διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας)
  • Δεδομένα εκτέλεσης σύμβασης και πληρωμής
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)

Πάροχος υπηρεσιών πληρωμών

Συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών πληρωμών. Ανάλογα με τον τύπο της μεθόδου πληρωμής που επιλέξατε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα πληρωμής που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των πληρωμών (π.χ. τραπεζικά δεδομένα ή δεδομένα πιστωτικής κάρτας) στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που χρεώθηκε με την πληρωμή ή στους φορείς παροχής υπηρεσιών πληρωμής που έχουμε αναθέσει. Ορισμένες φορές, οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμής, επίσης, συλλέγουν και επεξεργάζονται τέτοια δεδομένα ως υπεύθυνοι επεξεργασίας. Στην περίπτωση αυτή (όπου οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών είναι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων) ισχύει η ανακοίνωση προστασίας δεδομένων ή η πολιτική ιδιωτικότητας του αντίστοιχου παρόχου υπηρεσιών πληρωμής.


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις, προστασίας δεδομένων.

Αρχείο Μέσων

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (εγγραφή – π.χ. όνομα, επώνυμο, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα χρήστη)
  • Δεδομένα διεύθυνσης (παραγγελία μέσων εκτύπωσης – π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη (εγγραφή)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή Διαδικτυακής Προσφοράς
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Εγγραφή
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Αποστολή μέσων εκτύπωσης που αναφέρονται στην παραγγελία (δεδομένα διεύθυνσης)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων στο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων και δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

MyRexroth

MyRexroth – Μετά τις Πωλήσεις


Έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στα Συστήματα Διαχείρισης Αποδείξεων και Απαιτήσεων μέσω του MyRexroth.

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων

Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση IP)
  • Βασικά δεδομένα χρήστη

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

  • Υπηρεσίες Μετά την Πώληση
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.


MyRexroth – OCE


Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων

Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα εσωτερικής επικοινωνίας (π.χ. όνομα, χώρα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση IP)
  • Για δημόσια επικοινωνία: όνομα χρήστη/ψευδώνυμο, εικονίδιο χρήστη (Avatar)
  • Ιστορικό ιστολογίου
  • Βασικά δεδομένα χρήστη

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή της παρούσας Διαδικτυακής Προσφοράς (όπου απαιτείται εγγραφή περιεχομένου)
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Λειτουργία μιας κοινότητας για εγγεγραμμένα μέλη με σκοπό την μεταξύ τους επικοινωνία
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Για τον εντοπισμό σφαλμάτων και για λόγους ασφαλείας
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων στο πεδίο της ασφάλειας δεδομένων και το δικαιολογημένο συμφέρον για την εξάλειψη των δυσλειτουργιών και την ασφάλεια των προσφορών μας)
  • Διαφύλαξη και προάσπιση των δικαιωμάτων μας
    (νομική βάση: δικαιολογημένο συμφέρον εκ μέρους μας για τη διαφύλαξη και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις, προστασίας δεδομένων.

Ενημερωτικό Δελτίο

Στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Προσφορών μας μπορείτε να εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία. Παρέχουμε το λεγόμενο σύστημα διπλής συγκατάθεσης (double opt-in), το οποίο σημαίνει ότι θα σας στέλνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο μόνο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στιγμιαίας μηνυματοδοσίας, μηνύματος μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS) ή ειδοποίησης push, αφού μας έχετε επιβεβαιώσει ρητά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Ενημερωτικού Δελτίου επιλέγοντας το σύνδεσμο της ειδοποίησης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία, μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιλέγοντας τον σύνδεσμο, ο οποίος αποστέλλεται με το αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το ενημερωτικό δελτίο, ή περιλαμβάνεται στις ρυθμίσεις διαχείρισης της Διαδικτυακής Προσφοράς. Εναλλακτικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα Επικοινωνία.

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων

Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας (υποχρεωτικά πεδία * π.χ.: όνομα, εταιρία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τμήμα, υπηρεσία, διεύθυνση, χώρα) και άλλα μη υποχρεωτικά πεδία
  • Ιχνηλάτηση -/ καταγραφή δεδομένων (π.χ. δεδομένα αναφορικά με μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προωθητικού χαρακτήρα + διακομιστής αλληλογραφίας που τυχόν χρησιμοποιείται + ένδειξη λήψης του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας + χρονοσήμανση, ένδειξη προβολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από τον λήπτη+ χρονοσήμανση, ένδειξη επιλογής (κλικ) μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφία + χρονοσήμανση · δεδομένα αναφορικά με ιστότοπους: προβολή σελίδας + χρονοσήμανση , υποβολή ηλεκτρονικής φόρμας + πεδία που υποβλήθηκαν/συμπληρωμένα πεδία + χρονοσήμανση)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Εμπορική προώθηση προϊόντος και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας
    (νομική βάση: συγκατάθεση)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.
Ημερομηνία ισχύος: 2020-11-01

ODIN

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, διεύθυνση, ταυτότητα χρήστη (user-ID)

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

  • Υποστήριξη πελατών
    (νομική βάση: εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων)
  • Εγγραφή
    (νομική βάση: σύμβαση)

Διαβίβαση και αποθήκευση δεδομένων

Δεν θα μεταφέρονται προσωπικά δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα.

Το αίτημά σας, για το οποίο χρησιμοποιείται, εάν απαιτείται, το δικό σας σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα μεταβιβάζεται στο αρμόδιο άτομο επικοινωνίας εντός του οργανισμού Bosch Rexroth.

Δεν αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας περισσότερο από ό,τι απαιτείται, αντίστοιχα, από τις περιόδους νόμιμης διατήρησης.


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.

Έρευνες

Συλλογή, επεξεργασία και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα


Οι έρευνες και η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πραγματοποιούνται κυρίως ανώνυμα. Στην αρχή της έρευνας αναφέρουμε τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) μόνο όταν υπάρχει θεσμοθετημένη νομική βάση για να το πράξουμε, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR) και των Ελληνικών Νόμων 3471/2006 και 4624/2019) και τους κανονισμούς περί δικαίου ανταγωνισμού ή εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας στην αρχή της έρευνας ή εντός του ερωτηματολογίου.

Προσφέρουμε δύο είδη ερευνών

Σχεσιακή έρευνα

  • Έρευνες προϊόντων και πελατών π.χ. μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), SMS, συνδέσμου/QR-code ή μιας εφαρμογής εκτός σύνδεσης σε προκαθορισμένη ομάδα-στόχο (π.χ. πελάτες παγκοσμίως, πελάτες μιας συγκεκριμένης περιοχής, πελάτες με ενδιαφέροντα για συγκεκριμένα προϊόντα)
  • Περιορισμένο χρονικό διάστημα (π.χ. ένας σύνδεσμος έρευνας είναι διαθέσιμος για 30 ημέρες, μετά από δύο εβδομάδες θα λάβετε μια υπενθύμιση)

Έρευνα συναλλαγών

  • Έρευνες σημείου επαφής (touchpoint) (π.χ. όσον αφορά την παροχή πληροφοριών σε ιστοτόπους μέσω κουμπιού σχολιασμού αμέσως μετά από δραστηριότητες εξυπηρέτησης, ερωτήσεις σύντομης συνομιλίας (chat), QR-code)
  • Η έρευνα μπορεί να διαρκέσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα για να παρακολουθεί συνεχώς τη γνώμη των πελατών

Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Εάν η έρευνα δεν πραγματοποιείται ανώνυμα, οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων θα υποβάλλονται σε επεξεργασία

  • Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. αναγνωριστικό απάντησης, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τηλέφωνο, διεύθυνση, γλώσσα, επαγγελματική δραστηριότητα)
  • Μεταδεδομένα (π.χ. η έρευνα ξεκίνησε, η έρευνα ολοκληρώθηκε, ποσοστό ανταπόκρισης)
  • Γεωγραφικά δεδομένα (π.χ. διεύθυνση IP, εάν συμμετέχετε μέσω μιας τερματικής συσκευής συμβατής με GPS)
  • Κύρια δεδομένα σύμβασης (π.χ. συμβατική σχέση, τόκοι προϊόντων και συμβάσεων)
  • Ιστορικό πελατών
  • Τεχνικές πληροφορίες (π.χ. είδος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, ανάλυση οθόνης, έκδοση Flash, υποστήριξη Java, πράκτορας χρήστη (user agent))

Σκοποί επεξεργασίας και νομική βάση

  • Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να βελτιώσουμε την επιχειρηματική μας σχέση, να αυξήσουμε το βαθμό απόκρισης και να βελτιώσουμε τις μελλοντικές έρευνες.
  • Παγκόσμιος χειρισμός των σταδίων πριν από την πώληση για την έναρξη και την αύξηση των επιχειρηματικών σχέσεων
    (νομική βάση: έννομο συμφέρον για την αύξηση των νέων επιχειρηματικών σχέσεων, επικοινωνία)
  • Παροχή πληροφοριών
    (νομική βάση: έννομο συμφέρον για τον ορθό χειρισμό και εύστοχη απάντηση της ανησυχίας σας με τη διαβίβασή της σε κατάλληλη επαφή της Bosch Rexroth εσωτερικά σε όλες τις νομικές οντότητες)
  • Παγκόσμια εσωτερική ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ νομικών οντοτήτων της Bosch Rexroth
    (νομική βάση: έννομο συμφέρον της Bosch Rexroth προωθώντας τα δεδομένα σας σε μια κατάλληλη επαφή της Bosch Rexroth εσωτερικά σε όλες τις νομικές οντότητες)
  • Αξιολόγηση Βασικών Δεικτών Απόδοσης (νομική βάση: έννομο συμφέρον για την αξιολόγηση των επιχειρηματικών διαδικασιών μας (διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών))
    Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για σκοπούς άσχετους με εκείνους που περιγράφονται στο παρόν χωρίς να σας ενημερώσουμε πρώτα και, όπου απαιτείται, θα σας προσφέρουμε την επιλογή για το εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο.

Μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων

Κανένα δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα δεν θα μεταβιβάζεται σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα.

Τα καταγεγραμμένα δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός του οργανισμού Bosch Rexroth. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τη διενέργεια της έρευνάς μας και των αντίστοιχων υπηρεσιών μας, εάν είναι εφικτό, τα δεδομένα σας θα συσχετίζονται με τον λογαριασμό σας ως πελάτη. Δεν αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας περισσότερο από τις εκάστοτε αναγκαίες νόμιμες περιόδους διατήρησης.

Επιπλέον ισχύουν οι προαναφερόμενες γενικές γνωστοποιήσεις προστασίας δεδομένων.


Έναρξη ισχύος: 2021-07-16

Ανακοινώσεις

Συλλογή, επεξεργασία, και χρήση προσωπικών δεδομένων


Κατηγορίες δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία

Υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Δεδομένα επικοινωνίας με δημόσιες πηγές: όνομα μέσου, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, τηλέφωνο
  • Δεδομένα επικοινωνίας σε εκθέσεις: εταιρία (τμήμα), όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, τηλέφωνο
  • Δελτία τύπου: εταιρία, όνομα, φωτογραφίες

Σκοποί επεξεργασίας και νομικές βάσεις

Τόσο εμείς όσο και οι ενεργούντες για λογαριασμό μας πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Παροχή πληροφοριών
    (νομική βάση: συγκατάθεση)
  • Διαφήμιση
    (νομική βάση: συγκατάθεση)


Επιπλέον, εφαρμογής τυγχάνουν και οι προαναφερθείσες γενικές ανακοινώσεις προστασίας δεδομένων.