Marginal Column

Bosch Rexrothin yksityisyydensuojakäytäntö

Content

BOSCH REXROTH arvostaa kiinnostustasi tuotteitamme kohtaan ja käyntiäsi verkkosivustoillamme.


BOSCH REXROTH kunnioittaa yksityisyyttäsi


Yksityisyytesi suojaaminen henkilötietojesi käsittelyssä on meille tärkeää, ja kiinnitämme siihen erityistä huomiota liiketoimintaprosessiemme aikana. Käyntisi aikana kerätyt henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Tietosuoja ja tietoturva ovat osa yrityspolitiikkaamme. BOSCH REXROTH -verkkosivustoilta saattaa olla linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole tämän yksityisyydensuojakäytännön piirissä.


Henkilötietojen kerääminen ja käsittely


Käydessäsi verkkosivustoillamme verkkopalvelimemme tallentaa automaattisesti internet-palveluntarjoajasi nimen, sivuston jolta tulet, sivustolla liikkumistavan ja sivustolla käyntisi päivämäärän ja pituuden. BOSCH REXROTH saattaa käyttää evästeitä (cookies) ja aktiiveja komponentteja (esim. JavaScript) seuratakseen sivustoillamme kävijöiden mieltymyksiä ja parantaakseen edelleen verkkosivustoansa tämän mukaisesti. Voit tehdä selaimellesi asetukset, joilla voit saada tiedon, kun vastaanotat evästeen tai estää evästeet kokonaan. Huomaa, että jotkut sivustojen osat eivät välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä. Henkilöäsi koskevat lisätiedot tallentuvat vain, jos itse ilmoitat ne esimerkiksi rekisteröitymisen, kyselyyn vastaamisen, kilpailun tai sopimuksen teon yhteydessä.


Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen sekä tarkoitusperän määrittely


BOSCH REXROTH käyttää henkilötietojasi ainoastaan verkkosivustojen tekniseen hallinnointiin, asiakashallintaan, tuotekyselyihin ja markkinointiin ja vain kulloinkin tarvittavassa laajuudessa. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan Bosch Rexroth -ryhmässä. Emme anna tietojasi Bosch Rexroth -ryhmän ulkopuolisille kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.


Turvallisuus


BOSCH REXROTH käyttää turvatoimenpiteitä suojatakseen halussaan olevia tietoja manipulointia, katoamista, tuhoutumista, luvatonta käyttöä ja luvatonta luovutusta vastaan. Parannamme turvatoimenpiteitämme jatkuvasti vastaamaan uusinta saatavilla olevaa teknologiaa.


Valinnanvapaus


Haluaisimme käyttää tietojasi tiedottaaksemme sinulle tuotteistamme ja palveluistamme sekä, soveltuvin osin, tiedustellaksemme mielipiteitäsi. Tällaisiin kampanjoihin osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista. Jos et halua antaa suostumustasi tähän, voit ilmoittaa tästä meille milloin tahansa, jotta voimme sen mukaisesti kieltää tietojesi käytön. Lisätietoja saat paikallisista verkkosivustopalveluista.


Yhteystiedot


Henkilötietojesi käsittelyyn liittyvissä tiedusteluissa, ehdotuksissa tai valituksissa pyydämme ottamaan yhteyttä talousjohtajaan. Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus tarkistaa henkilötietosi. Jos pyrkimyksistämme huolimatta olemme tallentaneet vääriä tietoja, korjaamme ne pyynnöstäsi.


Talousjohtaja

Hilkka Mattsson

Bosch Rexroth Oy

Ansatie 6b

01740 Vantaa


Puh. 010 3441 730

Sähköposti: hilkka.mattsson@boschrexroth.fi